Bemutatkozás


Csizi András

Mentálhigiénés szakember, Családterapeuta és párterapeuta jelölt*

Csizi András vagyok, 1971-ben születtem, 3 gyermekem van. 1997-ben végeztem Testnevelő tanárként Szombathelyen. Képzésemen belül a pszichológia mellett elmélyedtem az alternatív pedagógiákban, mert mindig is fontosnak tartottam a pedagógia szerepét a személyiség alakulásában. Szakdolgozatomat a Waldorf-pedagógia és a testnevelés összefüggéseiről írtam, valamint ugyanebben a témában nyertem különdíjat az 1997-es Országos Tudományos Diákköri Konferencián.
2011-ben végeztem el a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés szakember szakát kitüntetéses diplomával. Szakdolgozatom egy anya esetét dolgozza fel, aki „nem érezte magát elég jó anyának”.
2008-ban Budapesten kezdtem egyéni segítő, tanácsadói hivatásom, ami 2016-tól Család- és Párterapeuta jelöltként Novák Kinga pszichológus, család- és párterapeuta jelölt kolléganőmmel, Keglovics Beáta klinikai szakpszichológus, pár-és családterapeuta és Dr. Lackó Judit gyermekpszichiáter, család- és párterapeuta kolléganőkkel egészült ki, valamint 2017-től Dunakeszin is vállalom, hogy segítem, segítjük párok és családok elakadási problémáinak kezelését.
Eddigi tapasztalataim és tanulmányaim is azt erősítették meg, hogy az egyén problémáját mindig kapcsolatainak tükrében, összefüggéseiben szemléljem, valamint, hogy a segítségem, támogatásom ne „módszer-specifikus”, hanem humánus, integratív, kongruens legyen.
Olvassa el a velem készült interjút is a “Női pálya” oldalon itt: Interjú Csizi Andrással 

*A családterapeuta, párterapeuta jelölt szupervízió mellett tarthat terápiát.